ΨΑΛΙΔΙ ΜΠΟΡΝΤΟΥΡΑΣ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ HUSQVARNA 520iHD70 ΑΝΕΥ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ

625,00

Εξαντλήθηκε
Κωδικός προϊόντος: 967915702 Κατηγορία:
Εταιρία:HUSQVARNA

Περιγραφή

Ισχυρό, αλλά ελαφρύ και καλά ισορροπημένο ψαλίδι μπορντούρας μπαταρίας για επαγγελματική χρήση, με λάμα κοπής διπλής όψεως 70 εκατοστών, που σας προσφέρει μεγάλη ποικιλία εργασιών. Ο νέος κινητήρας και η νέα ισχυρή μπαταρία θα σας επιτρέψουν να μεγιστοποιήσετε τον χρόνο εργασίας σας. Η περιστρεφόμενη πίσω χειρολαβή διευκολύνει την κοπή τόσο κατακόρυφα όσο και οριζόντια.

Μια μπαταριά για όλα Τέλεια ισορροπία
Λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας

Μια μπαταρία για όλα

Η μπαταρία 36V Li-ion είναι σχεδιασμένη για απαιτητικές επαγγελματικές εργασίες μεγάλης διάρκειας. Ταιριάζει σε όλα τα μηχανήματα, πράγμα που σημαίνει πως μπορείτε να αλλάζετε την ίδια μπαταρία από το χορτοκοπτικό στο αλυσοπρίονο και το ψαλίδι μπορντούρας και να συνεχίσετε να εργάζεστε.

Τέλεια ισορροπία

Τέλεια ισορροπία για εύκολο χειρισμό.

Λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας

Η λειτουργία SavE™ μεγιστοποιεί τον χρόνο λειτουργίας, μειώνει τα επίπεδα θορύβου και διατηρεί τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας του προϊόντος μειώνοντας τις σ.α.λ. Ιδανικό για εργασίες που δεν απαιτούν πλήρη ισχύ. Απλά πατήστε το κουμπί για να ενεργοποιήσετε και να απενεργοποιήσετε τη λειτουργία savE™.

Απόδοση ίδια με προϊόντα βενζίνης
Λαβή πολλαπλών θέσεων
Εξοπλισμός για αδιάκοπη λειτουργία

Απόδοση ίδια με προϊόντα βενζίνης

Η μπαταρία ιόντων Li 36V προσφέρει υψηλή ισχύ, αξιόπιστη λειτουργία και μεγάλη διάρκεια ζωής, ανάλογη με αυτή των βενζινοκίνητων μηχανημάτων και χωρίς άμεσες εκπομπές ρύπων. Επίσης, μπορείτε να ολοκληρώσετε την εργασία σας με μία μόνο φόρτιση, όπως θα κάνατε και με ένα ντεπόζιτο βενζίνης.

Λαβή πολλαπλών θέσεων

Η πίσω λαβή μπορεί να τοποθετηθεί σε πολλαπλές θέσεις για να διευκολύνεται η κοπή στα πλάγια και στο πάνω μέρος των θάμνων.

Εξοπλισμός για αδιάκοπη λειτουργία

Τα αξεσουάρ μπαταρίας μας σας επιτρέπουν να ολοκληρώσετε την εργασία σας γρήγορα και αποτελεσματικά.

Χαμηλό κόστος συντήρησης Διαισθητικό πληκτρολόγιο Αθόρυβη λειτουργία

Χαμηλό κόστος συντήρησης

Η μη επαναπλήρωση καυσίμου, τα λιγότερα μέρη για συντήρηση και το ηλεκτρονικά ελεγχόμενο σύστημα κίνησης σημαίνουν λιγότερο χρόνο εκτός λειτουργίας και χαμηλό κόστος συντήρησης.

Διαισθητικό πληκτρολόγιο

Το πληκτρολόγιο διαθέτει διαισθητικό χειρισμό και μπορείτε εύκολα να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις με το πάτημα ενός κουμπιού.

Αθόρυβη λειτουργία

Τα χαμηλά επίπεδα θορύβου δημιουργούν ευχάριστο περιβάλλον εργασίας και επιτρέπουν περισσότερες ώρες εργασίας, ακόμη και σε δημόσιους χώρους. Το επίπεδο θορύβου των μηχανημάτων μας με μπαταρία είναι έως και 13 dB(A) μικρότερο σε σχέση με ένα βενζινοκίνητο μηχάνημα. Μια μείωση 3 dB(A) θεωρείται συνήθως υποδιπλασιασμός της στάθμης θορύβου.

Μπαταρία μέσα στο σώμα του μηχανήματος Χαμηλές εκπομπές CO² Ταχήτητα κοπής

Μπαταρία μέσα στο σώμα του μηχανήματος

Η μπαταρία τοποθετείται οριζόντια στο μηχάνημα, για να μειωθεί ο κίνδυνος εισχώρησης ρύπων, νερού, ροκανιδιών και σκόνης στον χώρο της μπαταρίας, γεγονός που μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στο βύσμα. Επίσης, βελτιώνει την κατανομή βάρους και την ισορροπία του εργαλείου, καθιστώντας το πιο εύχρηστο και με αυξημένη δυνατότητα ελιγμών. Η σχεδίαση εντός του σώματος προσφέρει επίσης υψηλό βαθμό ευελιξίας, καθώς επιτρέπει τη χρήση μπαταριών διαφορετικού μεγέθους.

Χαμηλές εκπομπές CO²

Επιλέγοντας αυτό το προϊόν, μπορείτε να αισθάνεστε σίγουροι ότι παράγει χαμηλότερες εκπομπές άνθρακα κατά την ενεργό χρήση σε σύγκριση με ένα παραδοσιακό προϊόν βενζίνης. Αυτό το προϊόν που λειτουργεί με μπαταρία δεν εκπέμπει CO² κατά τη χρήση, ενώ εξακολουθεί να παρέχει την ισχύ και την ποιότητα που περιμένετε από ένα προϊόν Husqvarna. Ωστόσο, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι παράγονται εκπομπές CO² κατά τη διάρκεια άλλων σταδίων του κύκλου ζωής του προϊόντος, όπως η παραγωγή, η φόρτιση και η απόρριψη στο τέλος του κύκλου ζωής του.

Ταχήτητα κοπής

Οι 4000 κοπές ανά λεπτό εξασφαλίζουν εξαιρετικά αποτελέσματα κοπής.

Ελαφρύς σχεδιασμός
Αδιάβροχο (IPX4)

Ελαφρύς σχεδιασμός

Το χαμηλό συνολικό βάρος, σε σύγκριση με τα βενζινοκίνητα μηχανήματα, χάρη στα λιγότερα εξαρτήματα και το ελαφρύ ηλεκτρικό μοτέρ, παρέχει πιο άνετη χρήση.

Αδιάβροχο (IPX4)

Αυτό το μηχάνημα μπαταρίας Husqvarna διαθέτει πιστοποίηση IPX4 για αντοχή στη βροχή. Αυτό το καθιστά ένα αξιόπιστο εργαλείο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί όλο τον χρόνο σε όλες τις καιρικές συνθήκες.

Χωρητικότητα

ΕΕ – Ασύρματο, Powerhead
Κωδικός είδους: 967 91 57‑03
Ταχύτητα κοπής 4.000 κοπή/λεπτό

Μπαταρία

Τύπος μπαταρίας Li-Ion
Τάση μπαταρίας 36 V

Κινητήρας

Τύπος κινητήρα PMDC (4-ψήκτρες)

Εξοπλισμός

Μήκος λεπίδας 70 cm
Άνοιγμα δοντιών 32 mm
Μπαταρία
Φορτιστής μπαταρίας

Διαστάσεις

Διαστάσεις, ΜxΠxΥ Μήκος 127 cm
Βάρος χωρίς μπαταρία 3,9 kg

Ήχος και θόρυβος

Εγγυημένο επίπεδο θορύβου, Lwa 94 dB(A)
Πίεση θορύβου στα αυτιά του χειριστή 78 dB(A)

Δονήσεις

Αντιστοιχία επιπέδου κραδασμών (ahv, eq) οπίσθια χειρολαβή 3,5 m/s²
Αντιστοιχία επιπέδου κραδασμών (ahv, eq) μπροστινή χειρολαβή 2,3 m/s²

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος 3,9 kg
ΤΑΣΗ (V)

ΜΗΚΟΣ ΛΕΠΙΔΑΣ

Εταιρία

HUSQVARNA

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχουν ακόμα κριτικές

Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “ΨΑΛΙΔΙ ΜΠΟΡΝΤΟΥΡΑΣ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ HUSQVARNA 520iHD70 ΑΝΕΥ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ”