ΕΛΑΙΟΡΑΒΔΙΣΤΙΚΟ ΚΟΝΤΑΡΙ ΝΙΦΑΔΑ X14 CARBON ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΓΡΑΝΑΖΙ 2,20Μ

230,00

Διαθεσιμότητα: 2-4 ημέρες
Ποσότητα
Στις αναγραφόμενες τιμές συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 24%
Η τιμή αγοράς e-shop μπορεί να διαφέρει από την τιμή αγοράς από το κατάστημα
Κωδικός προϊόντος: ΚΝ-143 Κατηγορία:
Εταιρία:YAMASTIK

Περιγραφή

Το ελαιοραβδιστικό «ΝΙΦΑΔΑ» με τεχνολογία παλμοπεριστροφικής κίνησης, αποδεδειγμένα προσφέρει τη μέγιστη δυνατή απόδοση με πολύ εύκολη χρήση για τη συγκομιδή της ελιάς. Αποτελείται απo υλικά υψηλής ποιότητας και αντοχής, κατάλληλα για επαφή με τρόφιμα, με σεβασμό προς το περιβάλλον. Ενδείκνυται για τις περισσότερες ποικιλίες ελιάς, αλλά και πολλών άλλων βρώσιμων καρπών όπως το φιστίκι και ο καφές.

ΚΟΝΤΑΡΙ ΝΙΦΑΔΑ

Το ελαιοραβδιστικό «ΝΙΦΑΔΑ» είναι κατασκευασμένο με πρωτοποριακό εργονομικό σχεδιασμό που εξασφαλίζει  ξεκούραστη και αποδοτική χρήση στην πολύωρη εργασία με σεβασμό στον χειριστή.

Είναι φιλικό προς το δέντρο, αγκαλιάζει τα κλωνάρια, ενώ προστατεύει και διατηρεί τα φύλλα. Ο καρπός αποκολλάται από το δέντρο ανέπαφος, ενώ πέφτει σχεδόν κάθετα με αποτέλεσμα να χρειάζονται πολύ λιγότερα ελαιόδιχτα.

Κατασκευάζεται με στόχο τις ανάγκες των επαγγελματιών αγροτών, ενώ αποτελεί εξίσου ιδανική λύση για κάθε μικρότερης κλίμακας παραγωγό που θέλει ένα στιβαρής κατασκευής ,ελαφρύ, ξεκούραστο και αποτελεσματικό ελαιοραβδιστικό.

Yamastik KN-144 Νιφάδα Yamastik KN-144 Νιφάδα Yamastik KN-144 Νιφάδα
Το κονταρι: 

  • Αποτελείται από ειδικά κράματα αλουμινίου μεγάλης αντοχής και πολύ χαμηλού βάρους, που διαμορφώνονται με εξέλαση σε ειδικά κατασκευασμένη μήτρα, πετυχαίνοντας μεγάλη στιβαρότητα, ακαμψία και αντοχή στη χρήση.
  • Επιλεκτικά, διατίθεται με σωλήνα από ανθρακόνημα, προσθέτοντας όλα τα πλεονεκτήματα του υλικού όπως πολύ χαμηλό βάρος, απόλυτη ακαμψία, μεγάλη αντοχή σε πιέσεις και θερμοκρασίες.
  • Μια επιλογή που σίγουρα θα ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό επαγγελματία αγρότη.
Η “Νιφάδα”:

  • Είναι κατασκευασμένο μετά από πολύχρονη και ενδελεχή έρευνα, με προηγμένο σχεδιασμό και από πολύ μεγάλης αντοχής ιδιαίτερα εύκαμπτο θερμοπλαστικό υλικό.
  • Εξασφαλίζει την καλύτερη πρόσφυση μέσα στα κλαδιά χωρίς να προκαλεί φθορές στο φύλλωμα και στους βλαστούς του δέντρου ενώ ο συνδυασμός χρωμάτων που χρησιμοποιούνται βοηθάει στην οπτική επαφή και την ευκολότερη στόχευση του καρπού .
  • Η αντικατάσταση στα ραβδάκια γίνεται πολύ απλά χαλαρώνοντας τις βίδες της σφαίρας χωρίς να τις αφαιρέσετε και τραβώντας το ραβδάκι προς τα έξω.

 

Το Χειριστήριο:

  • Εργονομικά σχεδιασμένο πολύ χαμηλού βάρους και μεγάλης αντοχής χειριστήριο 400 Watt. Μετά από 30 χρόνια, κάθε μέρος του εξακολουθεί να κατασκευάζεται 100% από την YAMASTIK, διατηρώντας με αυτόν τον τρόπο την ύψιστη ποιότητα κατασκευής και απόδοσης.
  • Με εργονομικά σχεδιασμένη λαβή, αθόρυβη λειτουργία, πολύ χαμηλό βάρος, ενδεικτική λυχνία ορθής σύνδεσης και πολύ υψηλής ποιότητας καλώδιο χωρίς απώλειες, για μεγαλύτερη οικονομία καυσίμων.
  • Διατίθεται σε διαφορετικές εκδόσεις ώστε να προσαρμόζεται και να λειτουργεί σε κάθε κοντάρι ελαιοραβδιστικού και σε κάθε γεννήτρια ρεύματος.
Yamastik KN-144 Νιφάδα Yamastik KN-144 Νιφάδα Yamastik KN-144 Νιφάδα
Το Φις:

  • Σχεδιασμένο με ειδικό σύστημα συγκράτησης μέσα στην πρίζα, αποτελεί ακόμα μια διαχρονική καινοτομία της YAMASTIK, εξασφαλίζει την αδιάκοπη παροχή ρεύματος κατά την χρήση, χωρίς αποσυνδέσεις, απώλειες ή διακυμάνσεις.
  • Κατασκευάζεται από επιλεγμένη πρώτη ύλη, που εξασφαλίζει την αντοχή του σε υψηλές θερμοκρασίες, οι οποίες αναπτύσσονται κατά τη λειτουργία.
Ρύθμιση στροφών:

  • Η ρύθμιση στροφών γίνεται με το περιστροφικό διακόπτη των έξι ή δώδεκα επιλογών που βρίσκεται στο πλάι της γεννήτριας ρεύματος YAMASTIK.
  • Η σωστή κάθε φορά ρύθμιση στροφών, βελτιστοποιεί την απόδοση στη συγκομιδή, συμβάλλει στην προστασία του δέντρου και του καρπού ενώ συμμετέχει σημαντικά στην εξοικονόμηση καυσίμων.
 Μπαταρία: 

  • Το ελαιοραβδιστικό Νιφάδα ικανοποιεί όλες τις ανάγκες φορητότητας, αφού επιλεκτικά διατίθεται το μοντέλο των 24Vdc για τροφοδοσία από συστοιχία μπαταριών στα 24V ή εναλλακτικά με μετατροπέα από 12V στα 24V.
  • Διατίθεται καρότσι μεταφοράς για την μπαταρία ή τη συστοιχία μπαταριών, στιβαρής κατασκευής και μικρού βάρους  με αποσπώμενη χειρολαβή και συμπαγείς τροχούς.
  • Επιπλέον διατίθετε ελαστομερές κουτί μπαταρίας για εξωτερικούς χώρους με πρίζα εξόδου YAMASTIK και επιλέκτικά με όργανo μέτρησης της τάσης.
    Συνιστώνται μπαταρίες βαθιάς εκφόρτισης τουλάχιστον 80Ah.

 

Επιπλέον πληροφορίες

ΜΗΚΟΣ ΒΕΡΓΑΣ m

ΤΥΠΟΣ ΒΕΡΓΑΣ

Εταιρία

YAMASTIK

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “ΕΛΑΙΟΡΑΒΔΙΣΤΙΚΟ ΚΟΝΤΑΡΙ ΝΙΦΑΔΑ X14 CARBON ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΓΡΑΝΑΖΙ 2,20Μ”