ΘΡΥΜΜΑΤΙΣΤΗΣ YAMACHIPPER+LONCIN 13HP 0000032 Φ7cm

1.800,00

Διαθεσιμότητα: 2-4 ημέρες
Ποσότητα
Στις αναγραφόμενες τιμές συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 24%
Η τιμή αγοράς e-shop μπορεί να διαφέρει από την τιμή αγοράς από το κατάστημα
Κωδικός προϊόντος: VR20-110 Κατηγορία:
Εταιρία:YAMASTIK

Περιγραφή

YAMASTIK YAMACHIPPER VR20-110 Θρυμματιστής Κλαδιών Βενζινοκίνητος με Κινητήρα Loncin 13Hp

VR20-110 VR20-110 VR20-110

ΘΡΥΜΜΑΤΙΣΤΗΣ ΚΛΑΔΙΩΝ VR20 HEAVY DUTY

Ευέλικτος και εξαιρετικά γρήγορος θρυμματιστής, σε μικρό μέγεθος με μεγάλη απόδοση. Μεγάλη χοάνη με διαστάσεις 60Χ50Χ96 cm και λεπίδες με μήκος 20cm. Κατάλληλος για κλαδιά από όλα τα δέντρα και ειδικός για κηπευτικά, φρούτα και άλλα υγρά υλικά. Μπορεί να θρυμματίσει φρέσκα μαλακά κλαδιά με διάμετρο μέχρι 7 cm, ξηρά και σκληρά κλαδιά με διάμετρο μέχρι 5 cm, ενώ τα θρύμματα που δημιουργούνται είναι τσιπς 1-3 mm κατάλληλα για εύκολη και γρήγορη αφομοίωση με το χώμα.

ΘΡΥΜΜΑΤΙΣΤΗΣ ΚΛΑΔΙΩΝ ΣΕ ΤΡΕΙΛΕΡ

Διατίθεται με κινητήρες βενζίνης απο 13-22 HP. Το τρέιλερ είναι πιστοποιημένο με άδεια κυκλοφορίας και είναι κατασκευασμένο από γαλβανιζέ λαμαρίνα με διαστάσεις 1,50mΧ1m ή με διαστάσεις της επιλογής σας. Η βάση του θρυμματιστή βιδώνεται στο σασί του τρέιλερ με ειδικά αντιδονητικά δαχτυλίδια ώστε να μην μεταφέρονται κραδασμοί στο τρέιλερ και να δημιουργείτε θόρυβος.

ΑΝΘΕΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΙΒΑΡΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

Εκτός από τις πολύ ανθεκτικές λεπίδες, το ρότορα και τον άξονα του ρότορα, χρησιμοποιούνται επίσης μόνο heavy duty ρουλεμάν και κουζινέτα του γερμανικού οίκου FAG τα οποία εξασφαλίζουν την απρόσκοπτη συνεχόμενη λειτουργία και το μεγαλύτερο χρόνο ζωής του μηχανήματος. Το πλαίσιο των θρυμματιστών YAMACHIPPER είναι κατασκευασμένο ώστε να έχει μεγάλη ακαμψία κατά τη χρήση ή τη μεταφορά τους, ενώ είναι οι μοναδικοί θρυμματιστές που ο κινητήρας τοποθετείτε σε ειδική βάση με σύστημα ανάκλισης για την τανύση των ιμάντων, την απορρόφηση των κραδασμών και την εύκολη αλλαγή των λαδιών του κινητήρα.

VR20-110 VR20-110 VR20-110

ΛΕΠΙΔΕΣ ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

Οι θρυμματιστές κλαδιών YAMACHIPPER αποτελούνται από δύο περιστρεφόμενες λεπίδες και έναν σταθερό άκμονα από ειδικό ατσάλι και με συγκεκριμένη σκλήρυνση σε όλη τη μάζα τους ώστε να επιτυγχάνεται ο μέγιστος χρόνος χρήσης χωρίς ακόνισμα. Επιπλέον πλεονεκτήματα των λεπίδων είναι το μεγάλο μήκος τους με πολλαπλά σημεία κοπής. Επίσης είναι ακονιζόμενες και ρυθμιζόμενες με αποτέλεσμα ο χρόνος ζωής τους να είναι πολύ μεγαλύτερος σε σχέση με λεπίδες μικρότερου μήκους ή με αναστρέψιμες λεπίδες επιφανειακής σκλήρυνσης.

ΜΕΓΙΣΤΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΧΡΗΣΗΣ

Οι θρυμματιστές κλαδιών YAMACHIPPER είναι πιστοποιημένοι  και φέρουν δήλωση συμμόρφωσης CE σύμφωνα με όλες τις ευρωπαϊκές οδηγίες και τα πρότυπα ασφαλείας για τα συγκεκριμένα μηχανήματα. Μεταξύ άλλων, είναι εξοπλισμένοι με κουρτίνα ασφαλείας για τυχόν κομμάτια που μπορεί να επιστρέψουν και με διακόπτη έκτακτης ανάγκης για την άμεση διακοπή λειτουργίας εάν χρειαστεί.

ΕΥΧΡΗΣΤΟΙ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΙ

Οι θρυμματιστές κλαδιών YAMACHIPPER είναι εργονομικά σχεδιασμένοι και απόλυτα ζυγισμένοι ώστε να μετακινούνται εύκολα από ένα άτομο μέσα στο κτήμα. Οι έξυπνες χειρολαβές πάνω στη χοάνη εισόδου και το τιμόνι απο τη πλευρά του κινητήρα δίνουν τη δυνατότητα της εύκολης μετακίνησης του όπου και να βρίσκετε ο χειριστής του γύρω από αυτό.

VR20-110 VR20-110 VR20-110

ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ

Διατίθεται με τους περισσότερους αξιόπιστους βενζινοκινητήρες της αγοράς όπως SUBARU, LONCIN, HYUNDAI κ.α. από 13HP και πάνω. Επιλεκτικά ο κινητήρας μπορεί να διαθέτει αυτόματη μίζα εκκίνησης σε συνδυασμό με μπαταρία και κλειδί στο διακόπτη εκκίνησης.

ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΛΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Μετά από 30 και πλέον έτη στο χώρο της κατασκευής μηχανημάτων, με σιγουριά για την ποιότητα των προϊόντων μας, προσφέρουμε εγγύηση καλής λειτουργίας 2 ετών σε όλα τα προϊόντα.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ YAMASTIK

Το εργοστάσιο της Yamastik, στην ΒΙ.ΠΕ. Ηρακλείου Κρήτης, φροντίζει να είναι πάντα εναρμονισμένο με την κείμενη Ευρωπαϊκή και Ελληνική νομοθεσία. Για τη διασφάλιση της άριστης ποιότητας και λειτουργίας των προϊόντων διενεργούνται συνεχείς και αυστηροί ποιοτικοί έλεγχοι. Η εταιρεία εφαρμόζει σύστημα CE σε όλα τα προϊόντα της και είναι πιστοποιημένη με ISO 9001 για τις Διεργασίες Παραγωγής, Ελέγχου Ποιότητας και Ασφάλειας των προϊόντων.

 

Τεχνικά Χαρακτηριστικά:

ΛΕΠΙΔΕΣ κινητές/άκμονας: 2 ακονιζ. αναστρέψιμες /1 αναστρέψιμος
ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΧΟΑΝΗΣ ΕΙΣΟΔΟΥ: Π x Υ x Β – VR20: 55 x 50 x 96 cm
ΠΛΑΤΟΣ ΚΟΠΗΣ: 350 mm
ΜΕΓΙΣΤΗ ΔΙΑΜΕΤΡΟ ΜΑΛΑΚΩΝ ΚΛΑΔΙΩΝ: 90 mm
ΜΕΓΙΣΤΗ ΔΙΑΜΕΤΡΟ ΣΚΛΗΡΩΝ ΚΛΑΔΙΩΝ: 60 mm
ΠΑΧΟΣ ΘΡΥΜΜΑΤΩΝ: 1-3 mm
ΑΠΟΔΟΣΗ: 1500-5500 Kg/h
ΣΤΡΟΦΕΣ ΚΙΝΗΤΗΡΑ: 3600 rpm
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΗ ΙΣΧΥ: 13-22 HP
ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ: Loncin 13Hp
ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΜΙΖΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ: Δυνατότητα επιλογής
ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗΣ: Οχι
ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ: M x Π x Υ : 180 x 88 x 138 cm
ΒΑΡΟΣ: 170 Kg

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχουν ακόμα κριτικές

Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “ΘΡΥΜΜΑΤΙΣΤΗΣ YAMACHIPPER+LONCIN 13HP 0000032 Φ7cm”

Εταιρία

YAMASTIK