RIDER HUSQVARNA 420TsX AWD

17.820,00

Εξαντλήθηκε
Κωδικός προϊόντος: 967648401 Κατηγορία:
Εταιρία:HUSQVARNA

Περιγραφή

R 420TsX AWD

Ένα συμπαγές, υψηλής απόδοσης Rider με κίνηση και στους τέσσερις τροχούς, με ισχυρό κινητήρα Kawasaki V-twin και υδραυλικό τιμόνι, που κινείται εύκολα σε μεγάλες, δύσκολες και λοφώδεις περιοχές. Το μοναδικό πλαίσιο σύνδεσης εύκολης τοποθέτησης σάς επιτρέπει να αλλάζετε γρήγορα το συνδεδεμένο εξάρτημα χωρίς τη χρήση εργαλείων. Χάρη στη συνδεσιμότητα Bluetooth, μπορείτε εύκολα να παρακολουθείτε το rider σας με την εφαρμογή Husqvarna Connect. Εξοπλισμένο με διπλούς προβολείς LED, εκκίνηση χωρίς τσοκ, ρυθμιζόμενο τιμόνι και βολικό ράφι αποθήκευσης, το R 420TsX AWD είναι ιδανικό για ιδιώτες με μεγάλες εκτάσεις χλοοτάπητα, αθλητικές εγκαταστάσεις και ξενοδοχεία με μεγάλες εκτάσεις που χρειάζονται συντήρηση όλο τον χρόνο. Παραδίδεται χωρίς πλαίσιο κοπής.
Τετρακίνηση (AWD) Husqvarna R 420TsX AWD XChange

Τετρακίνηση (AWD)

Η κίνηση σε όλους τους τροχούς (AWD) διασφαλίζει την πρόσφυση πάνω σε ανώμαλες, βρεγμένες και ολισθηρές επιφάνειες και κλίσεις. Αυτό σας προσφέρει αξιόπιστη εκτέλεση ελιγμών και ομοιόμορφα αποτελέσματα κοπής, ακόμα και σε δύσκολες συνθήκες. Το σύστημα AWD προσαρμόζει αυτόματα την πρόσφυση σε όλους τους τροχούς, ανάλογα με τις συνθήκες και την κατάσταση του εδάφους.

Σειρά Kawasaki FS

Kawasaki V-twin, κινητήρας με βαλβίδες κεφαλής με λίπανση πλήρους πίεσης και φίλτρο λαδιού spin-on. Συνδυάζει εξαιρετική ισχύ και ροπή με εξοικονόμηση καυσίμου και μειωμένες εκπομπές ρύπων.

XChange

Ο μοναδικός γρήγορος σύνδεσμος επιτρέπει την γρήγορη και εύκολη αλλαγή των προσαρτημάτων χωρίς την ανάγκη εργαλείων. Ετοιμαστείτε για μια νέα εργασία σε μόλις ένα λεπτό.

Σύστημα διεύθυνσης Husqvarna R 420TsX AWD Διπλά φώτα LED για βελτιωμένη ορατότητα, τόσο κοντά όσο και απομακρυσμένα.

Σύστημα διεύθυνσης

Το υποβοηθούμενο σύστημα διεύθυνσης καθιστά την οδήγηση λιγότερο κουραστική και πιο άνετη, καθώς απαιτείται λιγότερη δύναμη για τον χειρισμό του τιμονιού.

Οθόνη HMI

Η διαισθητική οθόνη HMI παρέχει δεδομένα πραγματικού χρόνου και καθοδηγεί μέσω οπτικών συμβόλων και προειδοποιητικών ήχων, για τη διευκόλυνση της εργασίας του οδηγού.

Διπλά φώτα LED για βελτιωμένη ορατότητα, τόσο κοντά όσο και απομακρυσμένα.

Διπλά φώτα LED για ασφαλέστερη λειτουργία σε πιο σκοτεινές συνθήκες. Βελτιωμένη ορατότητα, τόσο κοντά όσο και απομακρυσμένα.

BioClip® Πολλαπλές χρήσεις Husqvarna R 420TsX AWD

BioClip®

Η λειτουργία BioClip® (χορτολίπανση) κόβει το χορτάρι σε λεπτά κομμάτια που αποσυντίθενται γρήγορα και γίνονται φυσικό λίπασμα, παρέχοντας εξαιρετικά αποτελέσματα σε περιοχές που κόβονται συχνά.

Πολλαπλές χρήσεις

Η ευρεία γκάμα πλαισίων κοπής και εξαρτημάτων καθιστά το χλοοκοπτικό με μπροστινό πλαίσιο ευέλικτο, όλο τον χρόνο.

Θέση σέρβις

Θέση σέρβις για εύκολη συντήρηση

Υδροστατική μετάδοση με πεντάλ Βοηθητικοί τροχοί Περιστρεφόμενος πίσω άξονας

Υδροστατική μετάδοση με πεντάλ

Η ταχύτητα και η κατεύθυνση ελέγχονται από πεντάλ, τα οποία σας επιτρέπουν να έχετε και τα δύο σας χέρια στο τιμόνι για απόλυτο έλεγχο της οδήγησης.

Βοηθητικοί τροχοί

Το πλαίσιο κοπής διαθέτει βοηθητικούς τροχούς για ακόμα ομαλότερη λειτουργία καθώς στρίβετε. Οι τροχοί αποτρέπουν επίσης τις ζημιές στην επιφάνεια του χλοοτάπητα.

Περιστρεφόμενος πίσω άξονας

Ο οπίσθιος άξονας περιστρέφεται εξασφαλίζοντας μέγιστη πρόσφυση στους κινητήριους τροχούς και ομαλή οδήγηση ακόμα και σε ανώμαλες επιφάνειες.

Husqvarna R 420TsX AWD Husqvarna R 420TsX AWD Εύκολη ρύθμιση του τιμονιού.

Ρυθμιζόμενο συρόμενο κάθισμα

Η μοναδική πλατφόρμα καθίσματος αλλάζει αυτόματα ύψος καθώς το κάθισμα μετακινείται προς τα εμπρός ή προς τα πίσω για βελτιστοποίηση της θέσης του χειριστή.

Χειριστήρια εύκολης πρόσβασης

Όλα τα χειριστήρια, συμπεριλαμβανομένης της ρύθμισης ύψους κοπής, είναι εργονομικά τοποθετημένα και εύκολα προσβάσιμα από το κάθισμα του χειριστή.

Εύκολη ρύθμιση του τιμονιού.

Εύκολη και χωρίς εργαλεία ρύθμιση ύψους του τιμονιού για μεγαλύτερη εργονομία και άνεση.

Τιμόνι με καθορισμένες περιοχές λαβής και πόμολο Κάτοχος φορτίου Ψύκτης λαδιού

Τιμόνι με καθορισμένες περιοχές λαβής και πόμολο

Τιμόνι με άνετες και καθορισμένες περιοχές λαβής με μαλακή επιφάνεια αφής και πόμολο για ευκολότερο χειρισμό. Γρήγορη ρύθμιση ύψους χωρίς την ανάγκη εργαλείων.

Κάτοχος φορτίου

Πρακτικός φορέας για επιπλέον εξοπλισμό. Εύκολη πρόσβαση σε πρίζα 12V για φόρτιση προϊόντων μπαταριών χειρός. Οι ράγες και τα άγκιστρα στερέωσης τοποθετούνται στάνταρ στο καπό του κινητήρα και μπορούν να συμπληρωθούν με ένα βολικό κιτ σχάρα αποσκευών για ακόμα μεγαλύτερη χρησιμότητα.

Ψύκτης λαδιού

Εναλλάκτης θερμότητας για την ψύξη του υδραυλικού συστήματος. Το σύστημα ψύξης είναι επαρκές για να διατηρεί τις θερμοκρασίες λαδιού εντός ασφαλών ορίων.

Διπλή πρίζα 12V Αιωρούμενο πλαίσιο κοπής Επαγγελματικό κάθισμα

Διπλή πρίζα 12V

Οι διπλές πρίζες 12V καθιστούν δυνατή τη σύνδεση επιπλέον ηλεκτρικού εξοπλισμού, τη φόρτιση μπαταριών, κινητών τηλεφώνων κ.λπ.

Αιωρούμενο πλαίσιο κοπής

Το αιωρούμενο πλαίσιο κοπής ακολουθεί τις γραμμές του εδάφους μειώνοντας τον κίνδυνο των ανεπιθύμητων ιχνών στο χλοοτάπητα.

Επαγγελματικό κάθισμα

Αναπαυτικό κάθισμα με ψηλή πλάτη και μπράτσα. Το κάθισμα είναι αυτοστραγγιζόμενο και μπορεί να ανασηκωθεί για προστασία από την βροχή. Διεθνής τρόπος στήριξης. Τα μπράτσα είναι προαιρετικά σε μερικά μοντέλα.

Μηχανισμός ανύψωσης εργαλείων Εύκολη ρύθμιση του ύψους κοπής Άνετη θέση οδηγού

Μηχανισμός ανύψωσης εργαλείων

Ο μηχανισμός ανύψωσης εργαλείων βελτιώνει την λειτουργία και επιτρέπει μεγαλύτερη ακρίβεια και έλεγχο. Οι λεπίδες ξεκινάνε αυτόματα όταν χαμηλώσει η κοπτική μονάδα.

Εύκολη ρύθμιση του ύψους κοπής

Το χειριστήριο ύψους κοπής είναι εύκολα προσβάσιμο από τη θέση του οδηγού, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να κάνετε αλλαγές στο ύψος κοπής καθώς εργάζεστε.

Άνετη θέση οδηγού

Το rider σάς προσφέρει ασφάλεια, σταθερότητα και πρόσφυση σε επίπεδα και κεκλιμένα εδάφη. Το χαμηλό κέντρου βάρους του rider συμβάλλει στην ακόμα καλύτερη πρόσφυση καθώς επίσης και στο αίσθημα άνεσης του χρήστη.

Χειριστήρια εύκολης πρόσβασης Τέσσερις μεγάλοι τροχοί Εμπρόσθιο πλαίσιο κοπής

Χειριστήρια εύκολης πρόσβασης

Τα χειριστήρια είναι εύκολα προσβάσιμα και έχουν σχεδιαστεί για τη βέλτιστη άνεση του χρήστη.

Τέσσερις μεγάλοι τροχοί

Μεγάλοι τροχοί μπροστά και πίσω για βέλτιστη άνεση κατά την κίνηση, καλύτερη πρόσβαση και ελαχιστοποίηση της καταστροφής ευαίσθητων επιφανειών.

Εμπρόσθιο πλαίσιο κοπής

Εμπρόσθιο πλαίσιο κοπής για καλύτερη πρόσβαση σε γωνίες, κάτω από θάμνους, παγκάκια κλπ.

Έτοιμο για Combi deck Husqvarna R 420TsX AWD Husqvarna Connect

Έτοιμο για Combi deck

Προετοιμασμένο για το υψηλής απόδοσης και μοναδικό Combi deck. Σχεδιασμένο για να προσφέρει αποτέλεσμα κοπής σε κορυφαία κατηγορία, προσφέροντας δύο μεθόδους κοπής σε ένα κατάστρωμα. σάπια φύλλα ή οπίσθια εκκένωση (αφαιρείται το βύσμα σάπιας επιφάνειας). Σφραγισμένο από ένα μόνο κομμάτι χαλύβδινης πλάκας σε σχέδιο βελτιστοποιημένης ροής για να προσφέρει το καλύτερο αποτέλεσμα στην κατηγορία του σάπια φύλλα.

Πίσω τοποθετημένος κινητήρας

Ο πίσω τοποθετημένος κινητήρας προσφέρει στον χειριστή βελτιστοποιημένη επισκόπηση και λιγότερο θόρυβο και εκπομπές ρύπων στην περιοχή του χειριστή.

Husqvarna Connect

Με την πρωτοποριακή εφαρμογή Husqvarna Connect, τώρα μπορείτε να ελέγχετε το μηχάνημά σας από το κινητό. Επιλέγοντας τα προϊόντα μπαταρίας που υποστηρίζονται από την εφαρμογή Husqvarna Connect, μπορείτε να αξιοποιήσετε τις δυνατότητες του μηχανήματός σας στο μέγιστο.Η λήψη δεδομένων σε πραγματικό χρόνο προσφέρει πληροφορίες όπως ο συνολικός χρόνος λειτουργίας από την τελευταία ενεργοποίησή του, ο υπολειπόμενος χρόνος λειτουργίας σύμφωνα με την κατάσταση φόρτισης, καθώς και ειδοποιήσεις για πιθανές δυσλειτουργίες. Επίσης, με τη δυνατότητα ενεργοποίησης και απενεργοποίησης του μηχανήματος από την εφαρμογή, εξασφαλίζεται η χρήση του μόνο από το εξουσιοδοτημένο προσωπικό. Ταυτόχρονα, μπορείτε να εξατομικεύσετε τον εξοπλισμό σας – μπαταρίες και μηχανήματα – ονομάζοντάς τα ανάλογα με τη χρήση τους. Παράλληλα, η εφαρμογή Husqvarna Connect προσφέρει πληροφορίες όπως για το εάν είναι ενεργοποιημένη ή όχι η λειτουργία savETM, για την κατάσταση του φρένου αλυσίδας, ενώ ταυτόχρονα διευκολύνεται η πρόσβαση σε ενημερωτικό υλικό, η παραγγελία ανταλλακτικών και η επιλογή των σωστών αξεσουάρ.

Κινητήρας

R 420TsX AWD 2019-
Κωδικός είδους: 967 64 84‑01
Τύπος καυσίμου Πετρέλαιο
Ισχύς μοτέρ 14 kW
Κατασκευαστής κινητήρα Kawasaki
Όνομα κινητήρα FS Series V-Twin
Κυβισμός 726 cm³
Κύλινδροι 2
Ψύξη κινητήρα Ανεμιστήρας/Αέρας
Τύπος λίπανσης κινητήρα Πλήρης πίεση
Φίλτρο λαδιού Ναι

Εκπομπή

Εκπομπές καυσαερίων (CO2 EU V)
792 g/kWh

Μπαταρία

Χωρητικότητα μπαταρίας 24 Αχ
Τύπος μπαταρίας Μολύβδου οξέος
Βάρος μπαταρίας 7 κιλά
Κατασκευαστής μπαταρίας Παγκόσμια

Πλαίσιο κοπής

Άκοπος κύκλος 70 εκ
Πλάτος κοπής, ελάχιστο-μέγιστο 103 εκ
Πλάτος κοπής, ελάχιστο-μέγιστο 122 εκ
Ύψος κοπής, ελάχιστο 25 χλστ
Ύψος κοπής, μέγιστο 75 χλστ
Σύμπλεξη λεπίδων Ηλεκτρική

Διαστάσεις

Διαστάσεις εμπρόσθιων ελαστικών 200/65-8
Διαστάσεις οπίσθιων ελαστικών 200/65-8
Μεταξόνιο 95,8 εκ
Απόσταση από το έδαφος 110 χλστ
Μήκος βάσης 206,6 εκ
Πλάτος βάσης 96,4 εκ
Ύψος βάσης 117,8 εκ
Ρυμουλκούμενο μεικτό βάρος
150 κιλά
Βάρος (χωρίς εξοπλισμό κοπής) 316 κιλά

Σύστημα μετάδοσης

Τύπος μετάδοσης Υδροστατική
Κατασκευαστής κιβωτίου ταχυτήτων, πίσω Tuff Torq
Μέθοδος οδήγησης Διπλή λειτουργία με πεντάλ
Ταχύτητα εμπρός, ελάχιστη/μέγιστη max 9 km/h
Ταχύτητα όπισθεν, ελάχιστη/μέγιστη max 4,3 μίλια/ώρα
Ταχύτητα όπισθεν, ελάχιστη/μέγιστη max 7 km/h
Κατασκευαστής κιβωτίου ταχυτήτων, εμπρός Tuff Torq
Μοντέλο μετάδοσης, εμπρόσθιο KTM13U
Μοντέλο μετάδοσης, οπίσθιο K664U

Εξοπλισμός

Ανάρτηση καθίσματος Ναι
Τύπος καθίσματος Ασφάλιστρο
Ωρομετρητής Ψηφιακός
Υλικό καθίσματος Βινίλιο
Ύψος πλάτης καθίσματος Μεγάλο
Αναδιπλούμενο κάθισμα Ναι
Τύπος τιμονιού Εργονομική – μαλακή λαβή
Φρένο στάθμευσης, τύπος Δίσκος

Δονήσεις

Επίπεδο δόνησης στο τιμόνι 2,67 m/s²
Επίπεδο δόνησης στο κάθισμα 0,15 m/s²

Ήχος και θόρυβος

Πίεση θορύβου στα αυτιά του χειριστή 87 dB(A)
Εγγυημένο επίπεδο θορύβου, Lwa 102 dB(A)
Μέτρηση εκπομπών θορύβου 101 dB(A)

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος 316 kg
ΥΨΟΣ ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΚΟΠΗΣ

ΙΣΧΥΣ ΜΟΤΕΡ KW / ΣΤΡΟΦΕΣ

ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ

ΠΛΑΤΟΣ ΚΟΠΗΣ mm

ΙΠΠΟΥΣ (Hp)

14 kw

ΚΥΒΙΣΜΟΣ (cm3)

586

Εταιρία

HUSQVARNA

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχουν ακόμα κριτικές

Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “RIDER HUSQVARNA 420TsX AWD”