ΑΛΥΣΟΠΡΙΟΝΟ ΚΛΑΔΕΥΤΙΚΟ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ HUSQVARVA Τ540iXP-14″

785,00

Διαθεσιμότητα: 2-4 ημέρες
Ποσότητα
Στις αναγραφόμενες τιμές συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 24%
Η τιμή αγοράς e-shop μπορεί να διαφέρει από την τιμή αγοράς από το κατάστημα
Κωδικός προϊόντος: 967863714 Κατηγορία: Ετικέτα:
Εταιρία:HUSQVARNA

Περιγραφή

T540i XP® χωρίς μπαταρία και φορτιστή

Το Husqvarna T540i XP είναι το ισχυρότερο αλυσοπρίονο μπαταρίας με πάνω λαβή, το οποίο ισοδυναμεί με ένα αλυσοπρίονο βενζίνης 40cc όταν είναι εφοδιασμένο με μπαταρία BLi200X. Αυτό το αλυσοπρίονο είναι το ιδανικό εργαλείο για όλες τις επαγγελματικές φροντίδες δέντρων. Σχεδιασμένο για δενδροκόμους που θέλουν ένα ομαλό, υψηλής απόδοσης αλυσοπρίονο. Διαθέτει εξαιρετική εργονομία, υψηλή ταχύτητα αλυσίδας, χαμηλό βάρος και όλα τα πλεονεκτήματα της ισχύος της μπαταρίας, χωρίς να μειώνεται η απόδοση κοπής. Η ενσωματωμένη συνδεσιμότητα καθιστά εύκολη την παρακολούθηση των στατιστικών χρήσης, του ιστορικού των υπηρεσιών και της τελευταίας γνωστής θέσης στην εφαρμογή Husqvarna Fleet Services ™.

Husqvarna Connect

Με την πρωτοποριακή εφαρμογή Husqvarna Connect, τώρα μπορείτε να ελέγχετε το μηχάνημά σας από το κινητό. Επιλέγοντας τα προϊόντα μπαταρίας που υποστηρίζονται από την εφαρμογή Husqvarna Connect, μπορείτε να αξιοποιήσετε τις δυνατότητες του μηχανήματός σας στο μέγιστο.Η λήψη δεδομένων σε πραγματικό χρόνο προσφέρει πληροφορίες όπως ο συνολικός χρόνος λειτουργίας από την τελευταία ενεργοποίησή του, ο υπολειπόμενος χρόνος λειτουργίας σύμφωνα με την κατάσταση φόρτισης, καθώς και ειδοποιήσεις για πιθανές δυσλειτουργίες. Επίσης, με τη δυνατότητα ενεργοποίησης και απενεργοποίησης του μηχανήματος από την εφαρμογή, εξασφαλίζεται η χρήση του μόνο από το εξουσιοδοτημένο προσωπικό. Ταυτόχρονα, μπορείτε να εξατομικεύσετε τον εξοπλισμό σας – μπαταρίες και μηχανήματα – ονομάζοντάς τα ανάλογα με τη χρήση τους. Παράλληλα, η εφαρμογή Husqvarna Connect προσφέρει πληροφορίες όπως για το εάν είναι ενεργοποιημένη ή όχι η λειτουργία savETM, για την κατάσταση του φρένου αλυσίδας, ενώ ταυτόχρονα διευκολύνεται η πρόσβαση σε ενημερωτικό υλικό, η παραγγελία ανταλλακτικών και η επιλογή των σωστών αξεσουάρ.

Υψηλή ταχύτητα αλυσίδας

Υψηλή ταχύτητα αλυσίδας για γρήγορη και ομαλή κοπή

Ανεμπόδιστη ορατότητα

Ο σχεδιασμός του προστατευτικού χεριών επιτρέπει ανεμπόδιστη ορατότητα ενώ κάνετε ακριβείς κοπές.

Πρόσδεση σχοινιού

Η ενσωματωμένη οπή επιτρέπει την πρόσδεση σχοινιού, κάνοντας εύκολη την ανύψωση του πριονιού μέσα στο δένδρο.

Αδιάβροχο (IPX4)

Αυτό το μηχάνημα μπαταρίας Husqvarna διαθέτει πιστοποίηση IPX4 για αντοχή στη βροχή. Αυτό το καθιστά ένα αξιόπιστο εργαλείο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί όλο τον χρόνο σε όλες τις καιρικές συνθήκες.

Κρίκος σύνδεσης εξάρτυσης

Κάνει πιο εύκολη τη σύνδεση του αλυσοπρίονου με την εξάρτυση αναρρίχησης.

Αυτόματη απενεργοποίηση

Το μηχάνημα απενεργοποιείται αυτόματα μετά από 3 λεπτά αδράνειας, γεγονός που παρατείνει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας και μειώνει επίσης τον κίνδυνο τραυματισμών όταν αφεθεί χωρίς επίβλεψη. Με ενεργοποιημένο το φρένο αλυσίδας, η απενεργοποίηση πραγματοποιείται μετά από 30 λεπτά.

Ρυθμιζόμενη αντλία λαδιού

Ρυθμιζόμενη αντλία λαδιού για εύκολη ρύθμιση της λίπανσης της αλυσίδας ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Διαισθητικό πληκτρολόγιο

Το πληκτρολόγιο διαθέτει διαισθητικό χειρισμό και μπορείτε εύκολα να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις με το πάτημα ενός κουμπιού.

Εξοπλισμός για αδιάκοπη λειτουργία

Τα αξεσουάρ μπαταρίας μας σας επιτρέπουν να ολοκληρώσετε την εργασία σας γρήγορα και αποτελεσματικά.

Μια μπαταρία για όλα

Η μπαταρία 36V Li-ion είναι σχεδιασμένη για απαιτητικές επαγγελματικές εργασίες μεγάλης διάρκειας. Ταιριάζει σε όλα τα μηχανήματα, πράγμα που σημαίνει πως μπορείτε να αλλάζετε την ίδια μπαταρία από το χορτοκοπτικό στο αλυσοπρίονο και το ψαλίδι μπορντούρας και να συνεχίσετε να εργάζεστε.

Λειτουργία savE™

Η λειτουργία SavE™ μεγιστοποιεί τον χρόνο λειτουργίας, μειώνει τα επίπεδα θορύβου και διατηρεί τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας του προϊόντος μειώνοντας τις σ.α.λ. Ιδανικό για εργασίες που δεν απαιτούν πλήρη ισχύ. Απλά πατήστε το κουμπί για να ενεργοποιήσετε και να απενεργοποιήσετε τη λειτουργία savE™.

Σταθεροποιημένα παξιμάδια λάμας

Δεν αφαιρούνται πάνω από το μηχάνημα και έτσι δεν υπάρχει κίνδυνος απώλειας σε περίπτωση επισκευής στο δάσος ή σε οποιονδήποτε άλλο χώρο εργασίας.

Μοτέρ υψηλής απόδοσης χωρίς ψήκτρες

Τα ειδικά σχεδιασμένα μοτέρ χωρίς ψήκτρες παρέχουν 25% μεγαλύτερη απόδοση από ένα τυπικό μοτέρ με ψήκτρες. Αυτό σημαίνει ότι τα μοτέρ παρέχουν υψηλή και σταθερή ροπή ακόμα και όταν κόβετε χόρτα και θάμνους μεγάλου μήκους, πάχους ή με υγρασία.

Πτυσσόμενο καπάκι ντεπόζιτου

Το πτυσσόμενο καπάκι είναι εύκολο στην πρόσβαση.

Χαμηλές εκπομπές CO²

Επιλέγοντας αυτό το προϊόν, μπορείτε να αισθάνεστε σίγουροι ότι παράγει χαμηλότερες εκπομπές άνθρακα κατά την ενεργό χρήση σε σύγκριση με ένα παραδοσιακό προϊόν βενζίνης. Αυτό το προϊόν που λειτουργεί με μπαταρία δεν εκπέμπει CO² κατά τη χρήση, ενώ εξακολουθεί να παρέχει την ισχύ και την ποιότητα που περιμένετε από ένα προϊόν Husqvarna. Ωστόσο, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι παράγονται εκπομπές CO² κατά τη διάρκεια άλλων σταδίων του κύκλου ζωής του προϊόντος, όπως η παραγωγή, η φόρτιση και η απόρριψη στο τέλος του κύκλου ζωής του.

Φρένο αλυσίδας ενεργοποιούμενο με αδράνεια

Σε περίπτωση κλωτσήματος, το αποτελεσματικό φρένο αλυσίδας που ενεργοποιείται με την αδράνεια σταματά αμέσως την αλυσίδα για τη μείωση της πιθανότητας τραυματισμών.

Κινητήρας

No battery, no charger. 14″ SP21G. Bluetooth
Κωδικός είδους: 967 86 37‑14
Ταχύτητα αλυσίδας στη μέγιστη ισχύ 24 m/s
Τάση μπαταρίας 36 V
Τύπος μπαταρίας Li-Ion

Εξοπλισμός

Συνιστώμενο μήκος λάμας, ελάχιστο-μέγιστο, cm/ίντσες Shortest 30 cm
Συνιστώμενο μήκος λάμας, ελάχιστο-μέγιστο, cm/ίντσες Longest 40 cm
Βήμα .325″ mini
Τύπος αλυσίδας SP21G
Μπαταρία
Μήκος λάμας 35 cm
Μήκος λάμας 14 in

Διαστάσεις

Βάρος (χωρίς μπαταρία και εξοπλισμό κοπής) 2,5 kg

Ήχος και θόρυβος

Πίεση θορύβου στα αυτιά του χειριστή 92 dB(A)
Εγγυημένο επίπεδο θορύβου, Lwa 103 dB(A)

Δονήσεις

Αντιστοιχία επιπέδου κραδασμών (ahv, eq) μπροστινή χειρολαβή 2,1 m/s²
Αντιστοιχία επιπέδου κραδασμών (ahv, eq) οπίσθια χειρολαβή 3,4 m/s²

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος 2,5 kg
ΜΗΚΟΣ ΛΑΜΑΣ ιντζες ” / cm

ΤΑΣΗ (V)

Εταιρία

HUSQVARNA

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχουν ακόμα κριτικές

Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “ΑΛΥΣΟΠΡΙΟΝΟ ΚΛΑΔΕΥΤΙΚΟ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ HUSQVARVA Τ540iXP-14″”