ΑΛΥΣΟΠΡΙΟΝΟ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ HUSQVARNA 225i KIT (ΜΕ ΜΠΑΤΑΡΙΑ 40-Β140 & ΦΟΡΤΙΣΤΗ 40-C80)

575,00

Εξαντλήθηκε
Κωδικός προϊόντος: 970547505 Κατηγορία:
Εταιρία:HUSQVARNA

Περιγραφή

225i με μπαταρία και φορτιστή

Το Husqvarna 225i είναι το τέλειο αλυσοπρίονο μπαταρίας για κοπή καυσόξυλων. Παρέχει τέλεια κοπή, με λιγότερο θόρυβο σε σύγκριση με ένα βενζινοκίνητο αλυσοπρίονο, χωρίς αναθυμιάσεις ή άμεσες εκπομπές CO2. Εξαιρετικό για γρήγορο και εύκολο κλάδεμα, κοπή μικρών δέντρων και καυσόξυλων γύρω από τον κήπο του σπιτιού σας. Ελαφρύ και καλά ισορροπημένο, είναι πολύ εύκολο στην εκκίνηση και τη χρήση, κατασκευασμένο με κορυφαία ποιότητα, απόδοση κοπής και ανθεκτικότητα. Εξοπλισμένο με το ενημερωμένο ψηφιακό περιβάλλον χρήστη μας, φρένο αλυσίδας αδράνειας και προαιρετικό με εντατήρα αλυσίδας χωρίς εργαλεία.
Μοτέρ υψηλής απόδοσης χωρίς ψήκτρες θέση μπαταρίας Εναλλάξιμο σύστημα μπαταριών

Κινητήρας χωρίς ψήκτρες

Μοτέρ χωρίς ψήκτρες για μεγαλύτερη απόδοση, μεγαλύτερη διάρκεια ζωής και λιγότερη συντήρηση σε σύγκριση με τα μοτέρ με ψήκτρες. Καθώς δεν υπάρχουν ψήκτρες, εξαλείφεται η τριβή, δεν χάνεται ενέργεια και το μοτέρ λειτουργεί με χαμηλότερη θερμοκρασία. Με τον τρόπο αυτόν, εξαλείφεται επίσης η ανάγκη συντήρησης ή αντικατάστασης φθαρμένων ψηκτρών και μπορείτε να επωφεληθείτε από τη βελτιωμένη απόδοση και την υψηλότερη ροπή.

Έξυπνη θέση μπαταρίας μέσα από το σώμα του μηχανήματος.

Η μπαταρία τοποθετείται οριζόντια στο μηχάνημα, για να μειωθεί ο κίνδυνος εισχώρησης ρύπων, νερού, ροκανιδιών και σκόνης στον χώρο της μπαταρίας, γεγονός που μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στο βύσμα. Επίσης, βελτιώνει την κατανομή βάρους και την ισορροπία του εργαλείου, καθιστώντας το πιο εύχρηστο και με αυξημένη δυνατότητα ελιγμών. Η σχεδίαση εντός του σώματος προσφέρει επίσης υψηλό βαθμό ευελιξίας, καθώς επιτρέπει τη χρήση μπαταριών διαφορετικού μεγέθους.

Εναλλάξιμο σύστημα μπαταριών

Το ευέλικτο σύστημα BLi-X 36V της Husqvarna προσφέρει ισχύ μπαταρίας για τα πάντα, από ελαφριές και απαιτητικές οικιακές εργασίες μέχρι και επαγγελματική χρήση. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μία μπαταρία για διάφορα εργαλεία, ενώ η μεγάλη γκάμα επιλογών, από ελαφριές ενσωματωμένες μπαταρίες έως μπαταρίες πλάτης, διευκολύνει την εύρεση μιας προσαρμοσμένης, ισχυρής λύσης που ταιριάζει απόλυτα στις ανάγκες σας. Όλες οι μπαταρίες παρέχουν υψηλή απόδοση, είναι κατασκευασμένες ώστε να χρησιμοποιούνται για μεγάλο χρονικό διάστημα και μπορούν να επαναφορτιστούν και να αντικατασταθούν γρήγορα για συνεχή χρήση.

Φρένο αλυσίδας με αδράνεια

Σε περίπτωση κλωτσήματος, το αποτελεσματικό φρένο αλυσίδας που ενεργοποιείται με την αδράνεια σταματά αμέσως την αλυσίδα για τη μείωση της πιθανότητας τραυματισμών.

Αθόρυβη λειτουργια Χαμηλές εκπομπές CO² Φιλικό προς τον χρήστη πληκτρολόγιο

Αθόρυβη λειτουργία

Η χαμηλή στάθμη θορύβου συμβάλλει σε ένα ευχάριστο περιβάλλον εργασίας και περιορίζει στο ελάχιστο τις παρεμβολές στο περιβάλλον.

Χαμηλές εκπομπές CO²

Επιλέγοντας αυτό το προϊόν, μπορείτε να αισθάνεστε σίγουροι ότι παράγει χαμηλότερες εκπομπές άνθρακα κατά την ενεργό χρήση σε σύγκριση με ένα παραδοσιακό προϊόν βενζίνης. Αυτό το προϊόν που λειτουργεί με μπαταρία δεν εκπέμπει CO² κατά τη χρήση, ενώ εξακολουθεί να παρέχει την ισχύ και την ποιότητα που περιμένετε από ένα προϊόν Husqvarna. Ωστόσο, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι παράγονται εκπομπές CO² κατά τη διάρκεια άλλων σταδίων του κύκλου ζωής του προϊόντος, όπως η παραγωγή, η φόρτιση και η απόρριψη στο τέλος του κύκλου ζωής του.

Φιλικό προς τον χρήστη πληκτρολόγιο

Με το φιλικό προς το χρήστη πληκτρολόγιο, μπορείτε να βελτιστοποιήσετε την απόδοση του προϊόντος με το πάτημα ενός κουμπιού. Διαθέτει ενδεικτικές λυχνίες LED που προβάλλουν την κατάσταση της μπαταρίας, ανθεκτικά κουμπιά σκληρού περιβλήματος για βελτιωμένο έλεγχο, καθώς και λειτουργία savE™ για μεγαλύτερο χρόνο λειτουργίας.

Εύκολη αποθήκευση στον τοίχο Ελαφρύς και εργονομικός σχεδιασμός Αυτόματη απενεργοποίηση

Εύκολη αποθήκευση στον τοίχο

Εύκολη αποθήκευση στον τοίχο ακόμα και σε μικρούς χώρους.

Ελαφρύς και εργονομικός σχεδιασμός

Συμπαγής, ελαφριά σχεδίαση για άνετη, εργονομική χρήση και λιγότερη καταπόνηση του σώματος.

Αυτόματη απενεργοποίηση

Η λειτουργία του προϊόντος τερματίζεται αυτόματα όταν το αφήνετε χωρίς επίβλεψη, παρατείνοντας τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας και μειώνοντας τον κίνδυνο τραυματισμού.

Πτυσσόμενο καπάκι ντεπόζιτου Προφυλακτήρας – φρένο αλυσίδας

Πτυσσόμενο καπάκι ντεπόζιτου

Η προσθήκη λαδιού αλυσίδας γίνεται πιο εύκολα από το καπάκι ντεπόζιτου, το οποίο είναι εύκολο στο κράτημα και το άνοιγμα, ακόμα και με γάντια. Εξαλείφει τον κίνδυνο απώλειας του καπακιού, καθώς αυτό είναι πάντα συνδεδεμένο στο αλυσοπρίονο.

Προφυλακτήρας – φρένο αλυσίδας

Ο σχεδιασμός του προστατευτικού χεριού παρέχει καλύτερη ορατότητα στη μύτη της λάμας πριονιού και βελτιωμένο έλεγχο λειτουργίας.

Κινητήρας

Kit, 12″, 3/8″ mini, Tool less, incl 40-B140 & 40-C80, EU
Κωδικός είδους: 970 54 75‑05
Ταχύτητα αλυσίδας στη μέγιστη ισχύ 12 m/s
Τάση μπαταρίας 36 V
Τύπος μπαταρίας Li-Ion

Εξοπλισμός

Συνιστώμενο μήκος λάμας, ελάχιστο-μέγιστο, cm/ίντσες Shortest 30 cm
Συνιστώμενο μήκος λάμας, ελάχιστο-μέγιστο, cm/ίντσες Longest 35 cm
Βήμα 3/8″ mini
Τύπος αλυσίδας H38
Μπαταρία 40-B140, 36V / 4,0Ah
Μήκος λάμας 30,5 cm
Μήκος λάμας 12 in

Διαστάσεις

Βάρος (χωρίς μπαταρία και εξοπλισμό κοπής) 3,1 kg

Ήχος και θόρυβος

Πίεση θορύβου στα αυτιά του χειριστή 89 dB(A)
Εγγυημένο επίπεδο θορύβου, Lwa 100 dB(A)

Δονήσεις

Αντιστοιχία επιπέδου κραδασμών (ahv, eq) μπροστινή χειρολαβή 3,9 m/s²
Αντιστοιχία επιπέδου κραδασμών (ahv, eq) οπίσθια χειρολαβή 3,9 m/s²

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος 3,1 kg
ΤΑΣΗ (V)

ΒΗΜΑ ΑΛΥΣΙΔΑΣ

ΜΗΚΟΣ ΛΑΜΑΣ ιντζες ” / cm

12" – 30 cm

Εταιρία

HUSQVARNA

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχουν ακόμα κριτικές

Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “ΑΛΥΣΟΠΡΙΟΝΟ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ HUSQVARNA 225i KIT (ΜΕ ΜΠΑΤΑΡΙΑ 40-Β140 & ΦΟΡΤΙΣΤΗ 40-C80)”