ΧΛΟΟΚΟΠΤΙΚΟ ΡΟΜΠΟΤΙΚΟ AUTOMOWER 450X NERA HUSQVARVA

5.499,00

Εξαντλήθηκε
Κωδικός προϊόντος: 970535311 Κατηγορία:
Εταιρία:HUSQVARNA

Περιγραφή

Προηγμένο ρομποτικό χλοοκοπτικό για σύνθετους χλοοτάπητες έως 5.000m²

Ένα προηγμένο, ασύρματο ρομποτικό χλοοκοπτικό που σας προσφέρει την τέλεια κοπή 24/7 σε γρασίδι έως 5000 m². Από την έξυπνη αποφυγή αντικειμένων έως την αξιόπιστη λειτουργία – βροχή ή λάμψη – με λιγότερη παρακολούθηση και ομαλή απόδοση, πλοηγείται σε κάθε γωνία με ευκολία. Ακόμα και ο καθαρισμός είναι απλός με λάστιχο. Δημιουργήστε πολλαπλούς χώρους εργασίας με μοναδικές ρυθμίσεις και ζώνες προσωρινής παραμονής έξω από το smartphone σας για εξατομικευμένη διαχείριση ζώνης με το Automower® Zone Control. Επιτύχετε κούρεμα ακριβείας με εικονικά όρια μέσω της εφαρμογής Automower® Connect και του κιτ Husqvarna EPOS™ Plug-in, που διατίθεται ως προαιρετικό αξεσουάρ.

Το Automower® 450X NERA θα είναι διαθέσιμο από τον Νοέμβριο του 2023.

Διατίθεται εγκατάσταση χωρίς καλώδιο Ανίχνευση & Αποφυγή Αντικειμένων Πλοήγηση με τη βοήθεια GPS

Διατίθεται εγκατάσταση χωρίς καλώδιο

Η σειρά Automower® NERA με Husqvarna EPOS™ σας προσφέρει την ελευθερία της πλήρως προσαρμόσιμης συντήρησης του χλοοτάπητα, δημιουργώντας εικονικά όρια μέσω δορυφορικής τεχνολογίας, αντί για φυσικά καλώδια.

Ανίχνευση & Αποφυγή Αντικειμένων

Το ενσωματωμένο ραντάρ βοηθά το χλοοκοπτικό να ανιχνεύει και να αποφεύγει αντικείμενα, μειώνοντας τον κίνδυνο απρόβλεπτων στάσεων. Η λειτουργία ανίχνευσης μειώνει την ταχύτητα και κάνει τις συγκρούσεις πιο ήπιες και η λειτουργία αποφυγής κάνει το χλοοκοπτικό να στραφεί και να αποφύγει την πρόσκρουση.

Πλοήγηση με τη βοήθεια GPS

Η πλοήγηση με τη βοήθεια GPS εξασφαλίζει πλήρη κάλυψη του κήπου σας, χάρη στην ομοιόμορφη κατανομή της χλοοκοπής. Αυτό ξεκινά με τη δημιουργία ενός χάρτη του γρασιδιού από το σύστημα, ο οποίος συμπεριλαμβάνει τη θέση εγκατάστασης του καλωδίου οριοθέτησης και του καλωδίου οδήγησης. Στη συνέχεια, το Husqvarna Automower® θα προσαρμόσει το μοτίβο κοπής του με αντίστοιχο τρόπο, ώστε να εξασφαλίσει ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα κοπής.

Τεχνολογία Husqvarna AIM (Automower® Intelligent Mapping) Ενσωμάτωση Smart Home Έξυπνες συνδέσεις με IFTTT

Τεχνολογία Husqvarna AIM (Automower® Intelligent Mapping)

Η τεχνολογία AIM της Husqvarna χρησιμοποιεί ενσωματωμένο GPS και αισθητήρες στο ρομποτικό χλοοκοπτικό σας για να δημιουργήσει έναν εικονικό χάρτη του χλοοτάπητα καθώς και να ενεργοποιήσει μια σειρά από έξυπνες λειτουργίες Automower®. Ο εικονικός χάρτης είναι ορατός στην εφαρμογή Automower® Connect καθώς και τα καλώδια ορίων και οδηγών. Με την τεχνολογία AIM μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή για να δημιουργήσετε χώρους εργασίας με διαφορετικά ύψη και χρονοδιαγράμματα κοπής ή ζώνες παραμονής εκτός για εξατομικευμένο έλεγχο ζώνης. Το Automower® μπορεί επίσης να παρακολουθηθεί σε πραγματικό χρόνο μέσω του Automower® Connect.

Ενσωμάτωση Smart Home

Συμβατό με το Amazon Alexa, το Google Home και το IFTTT για άνετο φωνητικό έλεγχο και ενημερώσεις κατάστασης. Αυτό ισχύει για όλα τα μοντέλα Husqvarna Automower® με συνδεσιμότητα κινητής τηλεφωνίας ή Wi-Fi, επιτρέποντάς σας να εκτελείτε φωνητικές εντολές όπως εκκίνηση, διακοπή και στάθμευση, να λαμβάνετε ενημερώσεις κατάστασης από το χλοοκοπτικό σας ρωτώντας απλά τον βοηθό φωνής σας, να το χρησιμοποιείτε σε ρουτίνες IFTTT και πολλά άλλα. Με το Automower® Connect μπορείτε επίσης να ενσωματώσετε το ρομποτικό χλοοκοπτικό σας με το Gardena Smart System και να αφήσετε το κούρεμα και το πότισμα να συνεργαστούν.

Έξυπνες συνδέσεις με IFTTT

Χρησιμοποιήστε Smart Connections στην εφαρμογή Automower® Connect ή δημιουργήστε τις δικές σας ευέλικτες ρουτίνες με το IFTTT για να ενσωματώσετε το Automower® ακόμη περισσότερο στο έξυπνο σπίτι σας. Ίσως θέλετε το χλοοκοπτικό σας να σταθμεύει όταν τα παιδιά σας επιστρέφουν από το σχολείο ή όταν η πρόγνωση του καιρού δείχνει δυνατή βροχή; Ή να το συγχρονίσετε τέλεια με τον καιρό; Το IFTTT (“If This, then That”) είναι δωρεάν και εύκολο στη χρήση.

Πρόσβαση Automower® Θύρα αξεσουάρ Automower® Automower® X-Line

Πρόσβαση Automower®

Το Automower® Access παρέχει ομαλή αλληλεπίδραση με τον χρήστη με έγχρωμη οθόνη υψηλής ανάλυσης, τζόκινγκ και ενδείξεις κατάστασης, καθώς και έναν διαισθητικό τρόπο ελέγχου του χλοοκοπτικού σας. Η γλώσσα σχεδίασης που βασίζεται σε εικονίδια ενσωματώνεται διαισθητικά με την εφαρμογή Automower® Connect, παρέχοντας μια απρόσκοπτη εμπειρία χρήστη.

Θύρα αξεσουάρ Automower®

Η θύρα αξεσουάρ επιτρέπει την προσθήκη αξεσουάρ για πρόσθετες λειτουργίες και τεχνολογία και είναι διαθέσιμη στη σειρά Automower® NERA. Ένα παράδειγμα είναι το Husqvarna EPOS™ Plug-in Kit, το οποίο προσφέρει εγκατάσταση χωρίς καλώδιο για προσαρμόσιμο γκαζόν.

Automower® X-Line

Η Husqvarna Automower® X-Line είναι η πιο πλήρως εξοπλισμένη σειρά μας, σχεδιασμένη για όσους θέλουν ένα κορυφαίο ρομποτικό χλοοκοπτικό. Εξοπλισμένο με το πακέτο χαρακτηριστικών X-Line, συμπεριλαμβανομένου του Automower® Connect με παρακολούθηση κλοπής GPS, πλοήγησης με υποστήριξη GPS, προβολείς LED, μπροστινό ελαστικό προφυλακτήρα και σχεδίαση αμαξώματος X-Line.

GPS προστασία κλοπής Συστηματική Περασματική Κοπή FOTA - Firmware-Over-The-Air

Προστασία κλοπής GPS

Διαθέτει λειτουργία εντοπισμού GPS για την παρακολούθηση της τρέχουσας θέσης του χλοοκοπτικού και την ελαχιστοποίηση του κινδύνου κλοπής. Οι ειδοποιήσεις θα αποστέλλονται στη συσκευή σας μέσω της εφαρμογής Automower Connect® και θα σας ενημερώνουν για την τοποθεσία του χλοοκοπτικού σας ανά πάσα στιγμή.

Συστηματική Περασματική Κοπή

Για να προσφέρει εξαιρετικά αποτελέσματα κοπής παντού, το ρομποτικό χλοοκοπτικό μπορεί να ρυθμιστεί ώστε να αλλάζει αυτόματα τα μοτίβα κοπής από τυχαία λειτουργία σε συστηματική λειτουργία σε στενά περάσματα.

FOTA – Firmware-Over-The-Air

Κάντε εύκολα ενημερώσεις λογισμικού μόνοι σας, μέσω της εφαρμογής Automower® Connect, για να ενεργοποιήσετε νέες δυνατότητες και ενημερώσεις.

GeoFence Χρονοδιακόπτης καιρού Λειτουργία επαναφοράς

GeoFence

Εάν το χλοοκοπτικό μετακινηθεί εκτός της προκαθορισμένης περιοχής, θα ειδοποιηθείτε στην εφαρμογή. Αυτό ελαχιστοποιεί τον κίνδυνο κλοπής. Απλά χρησιμοποιήστε την εφαρμογή Automower® Connect για να καθορίσετε την περιοχή GeoFence του χλοοκοπτικού σας και έτσι θα γνωρίζετε πάντα την τοποθεσία του.

Χρονοδιακόπτης καιρού

Ρυθμίζει αυτόματα το χρόνο λειτουργίας του ανάλογα με το ρυθμό ανάπτυξης του γρασιδιού σας, πράγμα που σημαίνει οτι θα λειτουργήσει περισσότερο τις περιόδους μεγάλης ανάπτυξης.Σε ηλιόλουστο ή ξηρό καιρό, ή στο τέλος της σεζόν, το χλοοκοπτικό θα εργάζεται λιγότερο, επιφέροντας λιγόετρες φθορές στο ίδιο και στο γρασίδι.

Λειτουργία επαναφοράς

Η λειτουργία Rewilding έχει σχεδιαστεί για να αφήνει τη φύση να επιστρέψει στον κήπο σας. Όταν ενεργοποιηθεί, εκχωρεί αυτόματα το 10% του γκαζόν σας σε μια ζώνη επαναφοράς. Το Automower® θα αφήσει αυτήν την περιοχή ανέγγιχτη για όσο διάστημα θέλετε και μπορείτε να αλλάξετε κλίμακα, να αλλάξετε το σχήμα, να μετακινήσετε ή να αφαιρέσετε τη ζώνη επαναφοράς ανά πάσα στιγμή. Αυτή η λειτουργία είναι διαθέσιμη στα ακόλουθα μοντέλα: 405X, 415X, 430X NERA, 435X AWD και 450X NERA και οι χρήστες θα ειδοποιούνται για την ενημέρωση μέσω της εφαρμογής Automower® Connect. Τα 430X NERA και 450X NERA χρειάζονται εγκατάσταση καλωδίου οριοθέτησης για να χρησιμοποιήσουν τη λειτουργία Rewilding.

Αυτόματος χειρισμός διέλευσης Προστατευτικό παγετού TargetHeight για βελτιωμένη ποιότητα γκαζόν

Αυτόματη ρύθμιση περάσματος

Το ρομποτικό χλοοκοπτικό αισθάνεται αυτόματα τα στενά περάσματα και βρίσκει το δρόμο του πάντα. Θα διαφοροποιήσει το δρομολόγιό του για να αποφύγει δυσάρεστα μονοπάτια.

Προστατευτικό παγετού

Το ρομποτικό χλοοκοπτικό διακόπτει αυτόματα το πρόγραμμα κοπής σε συνθήκες παγετού, συμβάλλοντας στην προστασία του χλοοτάπητα.

TargetHeight για βελτιωμένη ποιότητα γκαζόν

Για βελτιωμένη ποιότητα γκαζόν, το TargetHeight μειώνει αυτόματα το ύψος κοπής από MAX σε ένα καθορισμένο ύψος σε μια περίοδο 10 ημερών.

Προφίλ χρήσης Ηλεκτρική ρύθμιση ύψους κοπής Εύκολος καθαρισμός

Προφίλ χρήσης

Δημιουργήστε διάφορα προφίλ με ξεχωριστές ρυθμίσεις, ώστε να διευκολύνετε την κοινή χρήση του χλοοκοπτικού σε πολλές διαφορετικές τοποθεσίες. Χάρη στα προσωπικά ονόματα σε κάθε προφίλ και την εγκατάσταση, είναι εύκολη η εναλλαγή μεταξύ διαφορετικών ρυθμίσεων μέσω του μενού στο χλοοκοπτικό.

Ηλεκτρική ρύθμιση ύψους κοπής

Η ηλεκτρική ρύθμιση του ύψους κοπής διευκολύνει τη ρύθμιση του επιθυμητού ύψους μέσω της εφαρμογής Automower® Connect της Husqvarna. Η ρύθμιση μπορεί επίσης να γίνει από το κύριο μενού του χλοοκοπτικού.

Εύκολος καθαρισμός

Μπορείτε να πλύνετε το εξωτερικό και κάτω από το ρομποτικό χλοοκοπτικό με έναν εύκαμπτο σωλήνα κήπου. Χρησιμοποιώντας το προσαρτημένο εργαλείο συντήρησης, το κάλυμμα αφαιρείται εύκολα, για εύκολο καθάρισμα και πρόσβαση παντού.

Automower® Zone Control

Το Automower® Zone Control σάς επιτρέπει να δημιουργείτε εύκολα χώρους εργασίας με διαφορετικές ρυθμίσεις και ζώνες προσωρινής παραμονής εκτός. Σας δίνει περισσότερο έλεγχο στο γκαζόν, ώστε να μπορείτε να εφαρμόζετε διαφορετικά χρονοδιαγράμματα και ύψη κοπής σε κάθε περιοχή ή να εμποδίζετε το ρομποτικό χλοοκοπτικό να κόβει σε επιλεγμένες περιοχές.

Εφαρμογή Automower® Connect

Απολαύστε την ευκολία του τηλεχειριστηρίου από το smartphone σας με την εφαρμογή Husqvarna Automower® Connect. Μεταξύ άλλων, μπορείτε να διαχειρίζεστε και να παρακολουθείτε το ρομποτικό χλοοκοπτικό Husqvarna, να αλλάζετε ρυθμίσεις και να έχετε εύκολη πρόσβαση σε πληροφορίες και συμβουλές που κάνουν τη συντήρηση του γκαζόν ανέμελη. Διαθέσιμη συνδεσιμότητα κινητής τηλεφωνίας, Wi-Fi και Bluetooth, ανάλογα με το μοντέλο.

Σημείο κοπή

Ειδική λειτουργία για γρήγορο κούρεμα περιορισμένης έκτασης μεγαλύτερου χόρτου. Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για περιοχές κάτω από, για παράδειγμα, έπιπλα κήπου, αφού αφαιρεθούν τα έπιπλα. Τοποθετήστε το χλοοκοπτικό στην επιθυμητή περιοχή και επιλέξτε τη λειτουργία Spot cutting. Το χλοοκοπτικό θα κουρέψει σε σφιχτές σπείρες και όταν τελειώσει θα συνεχίσει στην αυτόματη λειτουργία.

Σπειροειδής κοπή

Αυτόματη λειτουργικότητα όπου το χλοοκοπτικό μεταβαίνει σε συστηματική κοπή με σπειροειδή σχεδίαση για εξομάλυνση των υψομετρικών διαφορών στο γρασίδι. Οι αισθητήρες δίσκου κοπής ανιχνεύουν εάν το χλοοκοπτικό έχει εισέλθει σε περιοχή με υψηλότερο γρασίδι και μεταβαίνει σε συστηματική κοπή με σπειροειδή μοτίβο.

Χαμηλές εκπομπές άνθρακα

Χαμηλές εκπομπές άνθρακα

Επιλέγοντας αυτό το προϊόν, μπορείτε να αισθάνεστε σίγουροι ότι παράγει χαμηλότερες εκπομπές άνθρακα κατά την ενεργό χρήση σε σύγκριση με ένα παραδοσιακό προϊόν βενζίνης. Αυτό το προϊόν που λειτουργεί με μπαταρία δεν εκπέμπει CO₂ κατά τη χρήση, ενώ εξακολουθεί να παρέχει την ισχύ και την ποιότητα που περιμένετε από ένα προϊόν Husqvarna. Ωστόσο, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι οι εκπομπές CO2 παράγονται σε άλλα στάδια του κύκλου ζωής του προϊόντος, όπως η παραγωγή, η φόρτιση και η απόρριψη στο τέλος του κύκλου ζωής του.

Χωρητικότητα

Κωδικός είδους: 970 53 53-06
Επιφάνεια εργασίας 5.000 m²
Είδος οριοθέτησης Σύρμα
Μέγιστη απόδοση κλίσης στο όριο 25 %
Μέγιστη απόδοση κλίσης εντός της εγκατάστασης 50 %
Μέγιστος ενεργός χρόνος 24 h
Σύστημα αναζήτησης Pentasearch
Καλώδιο οδήγησης 3
Σύστημα φόρτισης Αυτόματο

Συνολικές διαστάσεις

Βάρος  15 κιλά
Διαστάσεις, ΜxΠxΥ Μήκος 75 cm
Διαστάσεις, ΜxΠxΥ Πλάτος 54 cm
Διαστάσεις, ΜxΠxΥ Ύψος 28 cm

Δεδομένα προϊόντος

Χρώμα Γκρί
Αντιληπτό επίπεδο ήχου 58 dB(A)
Ευρετήριο προστασίας (IP Code) IPX5
Τύπος Μπαταρίας Li-Ion
Χωρητικότητα μπαταρίας 7,5 Αχ
Ισχύς φόρτισης 7 Α
Μέγιστος χρόνος αυτόνομης λειτουργίας 145 min
Χρόνος φόρτισης 40 min
Μέση κατανάλωση ενέργειας ανά μήνα σε μέγιστη χρήση 14 kWh

Σύστημα κοπής

Σύστημα κοπής 3 περιστρεφόμενες λεπίδες ξυραφιού
Ύψος κοπής, μέγιστο 60 mm
Ύψος κοπής, ελάχιστο 20 mm
Πλάτος κοπής 24 cm
Ρύθμιση ύψους κοπής Ηλεκτρικός
Προστατευτική ποδιά Ναί
Διπλή κατεύθυνση κοπής Ναί

Ελεγχος

Διεπαφή χρήστη Τροχός οδήγησης, οθόνη και LED κατάστασης: s/App
Απεικόνιση Έγχρωμη οθόνη TFT 2,8″ QVGA
Συνδεσιμότητα Bluetooth®, κινητό, Wi-Fi
Ελεγχόμενη εφαρμογή Automower® Connect
Ενσωμάτωση Smart Home Ναί
Ενημέρωση υλικολογισμικού ΠΟΔΙ
Ασφάλεια
Ανίχνευση με τη βοήθεια GPS Ναί
GeoFence Ναί
Κωδικό PIN Ναί
Συναγερμός Ναί
Αισθητήρας ανύψωσης Ναί
Αισθητήρας κλίσης Ναί
Ανίχνευση αντικειμένων Αισθητήρας ραντάρ

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος 13,9 kg
ΠΛΑΤΟΣ ΚΟΠΗΣ mm

Εταιρία

HUSQVARNA

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχουν ακόμα κριτικές

Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “ΧΛΟΟΚΟΠΤΙΚΟ ΡΟΜΠΟΤΙΚΟ AUTOMOWER 450X NERA HUSQVARVA”