Περιγραφή
Η λάμα Oregon VersaCut 0.325″ 40cm (16″) 1,5mm με 66 οδηγούς αποτελεί ιδανική επιλογή για επαγγελματική και απαιτητική χρήση σε αλυσοπρίονα, προσφέροντας υψηλή ακρίβεια και αντοχή σε κάθε εργασία κοπής. Σχεδιασμένη για άριστη απόδοση, εξασφαλίζει ομαλή λειτουργία και μειωμένους κραδασμούς.
Με βήμα αλυσίδας 0.325″, πάχος οδηγού 1,5mm και μήκος 40cm (16″), προσφέρει σταθερότητα και αποτελεσματικότητα σε υλοτομικές εργασίες, κοπή καυσόξυλων και επαγγελματικό κλάδεμα. Οι 66 οδηγοί εξασφαλίζουν τέλεια εφαρμογή της αλυσίδας και αξιόπιστη λειτουργία.
Η τεχνολογία VersaCut της Oregon συμβάλλει στη μείωση της φθοράς και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της λάμας. Είναι η ιδανική λύση για όσους αναζητούν ποιότητα, ακρίβεια και μέγιστη απόδοση.
ΜΗΚΟΣ ΛΑΜΑΣ: 16” – 40cm
ΒΗΜΑ ΑΛΥΣΙΔΑΣ: 325″
ΠΑΧΟΣ ΟΔΗΓΟΥ: .058″ – 1,5mm
ΟΔΗΓΟΙ ΑΛΥΣΙΔΑΣ : 66
ΤΥΠΟΣ ΛΑΜΑΣ: VERSACUT
ΤΥΠΟΣ ΜΥΤΗΣ: ΜΕ ΓΡΑΝΑΖΙ
ΕΦΑΡΜΟΓΗ: HUSQVARNA – EFCO – ECHO – JONSERED – McCULLOCH – SHINDAIWA
ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΣΕ ΜΟΝΤΕΛΑ : 560XP, 357XP, 359








Αξιολογήσεις
Δεν υπάρχουν ακόμα κριτικές