Η άνοιξη είναι εδώ, τα δέντρα και τα λουλούδια ανθίζουν και οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν. Υπάρχει καλύτερο μέρος για να απολαύσετε την πανέμορφη αυτή εποχή από τον κήπο σας; Ένας όμορφος και περιποιημένος κήπος θα σας προσφέρει το ιδανικό περιβάλλον για μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και διασκέδασης με τους αγαπημένους σας ανθρώπους.

Πώς όμως μπορείτε να διαμορφώσετε τον τέλειο εξωτερικό χώρο; Δεν χρειάζεται να πάτε μακριά. Δείτε παρακάτω 7 τρόπους για να το πετύχετε και να φτιάξετε τον κήπο που πάντα ονειρευόσασταν.

Επιλέξτε δάπεδο Πριν δημιουργήσετε τον τέλειο για εσάς κήπο, θα πρέπει να βάλετε τη βάση. Είτε ο χώρος είναι μια μικρή καλαίσθητη βεράντα, είτε ένας μεγάλος καταπράσινος κήπος, τα δάπεδα είναι μια πολύ πρακτική επιλογή και θα χαρίσουν στον χώρο σας ασύγκριτη κομψότητα.  Επιλέξτε δάπεδο σύμφωνα με την έκταση της επιφάνειάς σας και την κατάσταση της επιφάνειας του εδάφους. 

Δώστε την αίσθηση πρασίνου Σε ποιον δεν αρέσει το γκαζόν; Η αλήθεια είναι όμως ότι χρειάζεται τις κατάλληλες συνθήκες και αρκετή φροντίδα. Αν δεν έχετε αρκετό χρόνο ή αν έχετε κάποια βεράντα που θέλετε να της δώσετε μια αίσθηση πρασίνου, τότε ο συνθετικός χλοοτάπητας είναι η λύση που ψάχνετε. 

Φυτά, φυτά, φυτά!  Κήπος χωρίς φυτά γίνεται; Δεν γίνεται! Αν ανήκετε στους ανθρώπους που τους αρέσει να καλλιεργούν φυτά και ονειρεύεστε έναν κήπο με άπειρα λουλούδια, τότε σηκώστε τα μανίκια και ξεκινήστε! Ανάλογα με το μέγεθος του χώρου που έχετε να διαμορφώσετε θα χρειαστείτε και την ανάλογη ποσότητα και μέγεθος φυτών.